Geschiedenis

Op 1 april 2012 is G&N-Engineering gestart als samenwerking tussen Hans Geelen en Gerton Niekamp op de locatie van Las- en Constructiebedrijf Niekamp te Lelystad.

Vanaf 2013 zijn er collega’s bijgekomen en hebben we naast engineering ook bouwbegeleiding, materiaal en montage-werkzaamheden geleverd.

Vanaf 2016 is de keus gemaakt ons enkel bezig te houden met engineering. Inmiddels bestaat het team uit 4 vaste engineers, met gezamenlijk meer dan 50 jaar ervaring in het ontwerpen en monteren van brandbeveiliging-installaties.

Missie

Naast brandbeveiliging staat 3D-modelleren centraal in wat we doen. Alle installaties worden in 3D uitgewerkt en gedurende het ontwerpproces hydraulisch gecontroleerd.

De wensen van de opdrachtgever alsmede de eisen vanuit de richtlijnen worden ten alle tijden meegenomen in het ontwerp. Het is de kunst op voorhand een zo volledig mogelijk ontwerp te maken, zodat de eindgebruiker duidelijk kan zien wat er zal gaan komen.

Daarnaast is het natuurlijk de bedoeling een ‘bouwpakket’ te creëren, een geprefabriceerde installatie die op locatie enkel dient te worden gemonteerd met behulp van de bijgeleverde tekening.

Innovatie

Voor het creëren van de installaties maken we gebruik van diverse software-pakketten, waaronder AutoSprink, AutoCAD, Navisworks, Recap en Revit.

De combinatie van de verschillende pakketten maakt dat er aan nagenoeg alle projecten een passende bijdrage kunnen leveren.

We helpen je graag verder!